Мета дисципліни «Технології управління персоналом» – формування у студентів системи теоретичних і прикладних знань у галузі використання сучасних персонал-технологій у практиці управління організаціями.

Завдання «Технології управління персоналом» як навчальної дисципліни – сформувати у студентів компетенції за таким переліком:

—    Сутність і місце персонал-технологій в управлінні організацією;

—    Значення використання сучасних методичних засобів і процедур в управлінні персоналом;

—    Принципи технологічної побудови системи управління персоналом;

—    Сутність аутсорсингу та рекрутингу;

—    Сутність лізингу та виведення персоналу зі штату організації;

Значення використання інформаційних технологій в управлінні персоналом.

У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен отримати

загальні компетентності:

ЗК 1. Здатність до адаптації та дії в новій ситуації.

ЗК 2. Вміння виявляти, ставити та вирішувати проблеми.

ЗК 3. Здатність мотивувати людей та рухатися до спільної мети.

ЗК 4. Здатність спілкуватися з представниками інших професійних груп різного рівня (з експертами з інших галузей знань/ видів економічної діяльності).

ЗК 5. Визначеність і наполегливість щодо поставлених завдань і взятих обов’язків.

ЗК 6. Здатність оцінювати та забезпечувати якість виконуваних робіт.

фахові компетентності:

СК 1. Здатність розробляти та реалізовувати стратегію розвитку підприємницьких, торговельних та / або біржових структур.

СК.2. Здатність проводити оцінювання продукції, товарів і послуг в підприємницькій, торговельній та/або біржовій діяльності.

СК 3. Здатність до ефективного управління діяльністю суб’єктів господарювання в сфері підприємництва,  торгівлі та/або біржової діяльності.

СК 4. Здатність до вирішення проблемних питань і прийняття управлінських рішень у професійній діяльності.

СК 5. Здатність до оцінювання та реалізації інноваційних проектів в підприємницькій, торговельній та/або біржовій діяльності.

СК 6. Здатність планувати і проводити наукові дослідження з використанням теоретичних та прикладних досягнень в сфері підприємництва,  торгівлі та/або біржової діяльності.

СК 7. Здатність обирати і використовувати загальнонаукові та спеціальні методи для проведення прикладних досліджень у сфері підприємницької, торговельної та/ або біржової діяльності.

СК 8. Здатність вирішувати задачі прогнозування процесів розвитку підприємницьких, торговельних та /або біржових структур із використанням економіко-математичних методів та інформаційних технологій