Мета  вивчення навчальної дисципліни -  формування знань про основи планування  діяльності підприємства через розуміння методів та підходів до системи показників розвитку господарської діяльності  та їх впливу на підвищення рівня  економіки України.

Завдання навчальної дисципліни: засвоєння основних принципів та особливостей застосування показників планів стратегічного розвитку, впровадження сучасних механізмів управління на підприємствах будівельної галузі для отримання найкращих результатів  діяльності.

 У результаті  вивчення навчальної дисципліни студент повинен отримати загальні компетенції:

1.Здатність генерувати нові ідеї (креативність).

2.Вміння виявляти, ставити та розв’язувати проблеми.

3.Здатність спілкуватися з представниками інших професійних груп різного рівня (з експертами з інших галузей знань/видів економічної діяльності).

4.Здатність діяти соціально відповідально та свідомо.

    5.Здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу.

 

Фахові компетенції:

1. Здатність проведення проектного аналізу усіх впливових чинників і складових проектування та формування авторської концепції проекту.

2. Володіння теоретичними і методичними засадами навчання та інтегрованими підходами до фахової підготовки дизайнерів; планування власної науково-педагогічної діяльності.

3. Здатність вести ефективну економічну діяльністьу сфері дизайну.

4. Здатність створювати затребуваний на ринку та суспільно відповідальний продукт дизайну (товари і послуги).

5. Вміння переконливо демонструвати споживачу привабливу культурну цінність та економічну вартість створеного креативного продукту.

6. Здатність застосовувати методологію наукових досліджень на теоретичному і практичному рівнях.

Очікувані програмні результати навчання: студенти повинні вміти організовувати процес планування та управління у сфері архітектури та містобудування.