Мета викладання дисципліни: сформувати у студентів знання з основ хімії харчових продуктів відповідно до потреб діяльності фахівця з готельно-ресторанної справи, підготувати до професійної діяльності в умовах ресторанного закладу, в мультидисциплінарній команді фахівців.
Завдання вивчення дисципліни:
Методичні - розкрити методологічні
основи хімії харчових нутрієнтів, як науки що є важливою теоретичною та
біологічною основою методологічних знань, які спрямовані на підтримку здоров′я
людини для її активної соціальної і трудової діяльності; навчити студента відрізняти хімічні речовини, які є складовою
часткою організму, процеси їх перетворення і відновлення. Пізнавальні – розвинути аналітичне мислення для раціонального сприйняття
живої природи та сформувати вміння та навички використання аналітичних методів
для оцінки практичної діяльності; отримати безпосереднє підтвердження
теоретичних положень про обмін речовин.
- Викладач: Гурова Дар'я
- Викладач: Повзло Валентина
- Викладач: Присяжнюк Олена