Загальною метою курсу “Іноземна мова (англійська)” є формування у студентів комунікативної компетенції, як необхідна для спілкування у знайомих ситуаціях, які зустрічаються в академічному та загально-професійному контекстах.

Загальні компетентності:

КЗ01. Здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу нових ідей при діях в нестандартних ситуаціях.

КЗ02. Здатність планувати свою діяльність працюючи автономно.

КЗ03. Знання та розуміння предметної області та професійної діяльності.

КЗ04. Здатність до усного та письмового іноземною мовою працюючи в міжнародному контексті з використанням сучасних засобів комунікації.

КЗ05. Навички використання інформаційних і комунікаційних технологій.

КЗ06. Здатність самостійно оволодівати знаннями

КЗ07. Навички виконувати пошук, оброблення та аналіз інформації з різних усних, письмових та електронних джерел.

КЗ08. Здатність працювати в команді, використовуючи навички міжособистісної взаємодії.

КЗ11. Визначеність і наполегливість щодо поставлених завдань і взятих обов’язків.

КЗ13. Здатність складати тексти, робити презентації та повідомлення для аудиторії та широкого загалу державною та (або) іноземними мовами.

 

Спеціальні (фахові) компетентності :

КС01. Здатність до розуміння основних теоретичних положень, концепцій та принципів математичних та соціально-економічних наук.

КС02. Здатність до критичного осмислення і застосування основних теорій, методів та принципів природничих наук.

КС04. Здатність створювати та використовувати технічну документацію.

КС05. Знання технології виготовлення, технічних характеристик сучасних будівельних матеріалів, виробів і конструкцій, уміння ефективно використовувати їх при проектуванні та зведенні будівельних об'єктів.

КС10. Здатність до розробки та оцінки технічних рішень інженерних мереж.

КС11. Знання сучасних вимог нормативної документації в галузі будівництва.

КС12. Здатність виконувати та аналізувати економічні розрахунки вартості будівельних об’єктів.

Очікувані програмні результати навчання

Очікується, що в результаті успішного навчання за програмою курсу, студент буде здатним спілкуватися іноземною мовою у знайомому академічному та загально-професійному середовищі, щоб:

ПР02. Застосовувати базові професійні й наукові знання в галузі соціально-гуманітарних та економічних наук у пізнавальній та професійній діяльності

 

ПР03. Демонструвати навички усного та письмового спілкування державною та іноземними мовами, використовуючи навики міжособистісної взаємодії, працюючи в міжнародному контексті з фахівцями та нефахівцями в галузі, з використанням сучасних засобів комунікації.

ПР05. Володіти навичками спілкування державною та іноземними мовами, використовуючи професійну термінологію.

ПР07. Використовувати та розробляти технічну документацію, в тому числі з використанням сучасних інформаційних технологій.

●          обговорювати загальні навчальні та пов’язані зі спеціалізацією питання, для того щоб досягти порозуміння;

●          готувати публічні виступи з низки загальних питань у політичній, економічній та культурній сферах із застосуванням відповідних засобів вербальної та невербальної комунікації;

●          знаходити нову текстову, графічну, аудіо та відео інформацію з  питань, пов'язаних з загальною академічною та професійною діяльністю, що міститься в іншомовних матеріалах (як у надрукованому, так і в електронному вигляді), користуючись відповідними пошуковими методами;

●          аналізувати інформацію з іншомовних джерел для отримання даних, необхідних для виконання загальних академічних та професійних завдань;

●          писати іноземною мовою низку документів, необхідних для участі у міжнародних академічних заходах, програмах обміну студентами та для працевлаштування.