Метою викладання навчальної дисципліни “Фахова англійська мова” є практичне володіння англійською мовою в обсязі, необхідному для академічного та професійного спілкування.

Завдання: удосконалювати у студентів професійно-орієнтовані комунікативні мовленнєві компетенції (лінгвокультурологічну і прагматичну) для забезпечення їхнього ефективного спілкування в професійному середовищі;   сприяти розвитку здібностей студентів до самооцінки та здатності до самостійного навчання, що дозволить їм продовжувати вивчення англійської мови в магістратурі / аспірантурі;  залучати студентів до таких академічних видів діяльності (зокрема, до участі в студентській науковій конференції), які активізують і розвивають їхні пізнавальні здібності; сприяти вдосконаленню вмінь спілкуватися англійською мовою і вести співпрацю в міжнародному середовищі.

Методичні вказівки з дисципліни «Англійська мова» для студентів 3 курсу спеціальності «Системний аналіз», денна форма навчання ./ Укл. Войтенко С.В.,Суворова Т.М. – Запоріжжя: ЗНТУ, 2015