В сучасному світі досить актуальною є проблема збереження здорового способу життя та активного довголіття, оскільки здоров’я є основою життєдіяльності людини, дозволяючи їй успішно долати проблеми та вирішувати необхідні завдання.

Проблема зміцнення здоров’я населення, зокрема і підростаючого покоління у сучасних економічних і екологічних умовах стає першорядною. Останнє десятиліття відзначається значним погіршенням стану здоров’я молоді як в усьому світі, так і в нашій країні. Державна політика, яка є системою формування пріоритетів та заходів, спрямована на створення умов та можливостей для успішної соціалізації та ефективної самореалізації молоді, зокрема в Законі України «Про вищу освіту» задекларовано, що одним з основних завдань закладу вищої освіти є утвердження в учасників освітнього процесу здорового способу життя, вміння вільно мислити та самоорганізовуватися в сучасних умовах тощо.

Атаманюк Світлана Іванівна, доктор педагогічних наук, професор, завідувачка кафедри фізичної культури, олімпійських та неолімпійських видів спорту, Заслужений тренер України,  asi2312@ukr.net 

Консультації.  Онлайн-консультації за вказаною електронною адресою викладача або через месенджер «Telegramm» за моб. тел. (099) 984-39-55 по буднях до 17-00 (в окремих випадках в суботу, за наявності можливості у викладача).

Подключитися до конференції Zoom Ідентифікатор конференції: 453 210 4821 Код доступу: 1050

Клацніть посилання https://us06web.zoom.us/j/4532104821?pwd=TGJHUGt3ei9EdUtHbjYwNTdTUHlrdz09 щоб відкрити ресурс.