Метою практики є ознайомлення здобувачів вищої освіти з профілем спеціальності, перспективами майбутньої професійної діяльності, з особливостями практичної діяльності підприємств готельно-ресторанної галузі, з роллю майбутнього фахівця у формуванні результатів господарської діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу різних форм власності та організаційно-правових форм господарювання.
Завданнями практики є:
- ознайомлення з діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу будь-яких форм власності і спеціалізації;
- ознайомлення з основними видами діяльності, що здійснюють підприємства готельно-ресторанної сфери;
- ознайомлення із законодавчою і нормативно-правовою базою діяльності підприємства;
- поглиблення теоретичних знань та набуття практичних умінь шляхом дослідження діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу;
- ознайомлення із структурою інформації, яка представлена на офіційних сайтах закладів готельно-ресторанного бізнесу та пошукових системах мережі Інтернет;
- усвідомлення здобувачами вищої освіти власних здібностей, інтересів та схильностей;
- збір практичного матеріалу для написання звіту з практики.
- Teacher: Анастасія Безхлібна
- Teacher: Тетяна Бут
- Teacher: Андрій Віндюк
- Teacher: Світлана Гресь-Євреінова
- Teacher: Дар'я Гурова
- Teacher: Олена Жилко
- Teacher: Світлана Журавльова
- Teacher: Валентина Зайцева
- Teacher: Наталья Зацепіна
- Teacher: Ольга Корнієнко
- Teacher: Тетяна Кукліна
- Teacher: Дар'я Мамотенко
- Teacher: Сергій Цвілий
- Teacher: Тетяна Шелеметьєва