Метою практики є ознайомлення здобувачів вищої освіти з профілем спеціальності, перспективами майбутньої професійної діяльності, з особливостями практичної діяльності підприємств готельно-ресторанної галузі, з роллю майбутнього фахівця у формуванні результатів господарської діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу різних форм власності та організаційно-правових форм господарювання.
Завданнями практики є:
- ознайомлення з діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу будь-яких форм власності і спеціалізації;
- ознайомлення з основними видами діяльності, що здійснюють підприємства готельно-ресторанної сфери;
- ознайомлення із законодавчою і нормативно-правовою базою діяльності підприємства;
- поглиблення теоретичних знань та набуття практичних умінь шляхом дослідження діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу;
- ознайомлення із структурою інформації, яка представлена на офіційних сайтах закладів готельно-ресторанного бізнесу та пошукових системах мережі Інтернет;
- усвідомлення здобувачами вищої освіти власних здібностей, інтересів та схильностей;
- збір практичного матеріалу для написання звіту з практики.
- Викладач: Безхлібна Анастасія
- Викладач: Бут Тетяна
- Викладач: Віндюк Андрій
- Викладач: Гресь-Євреінова Світлана
- Викладач: Гурова Дар'я
- Викладач: Жилко Олена
- Викладач: Журавльова Світлана
- Викладач: Зайцева Валентина
- Викладач: Зацепіна Наталья
- Викладач: Корнієнко Ольга
- Викладач: Кукліна Тетяна
- Викладач: Мамотенко Дар'я
- Викладач: Цвілий Сергій
- Викладач: Шелеметьєва Тетяна