Мета вивчення навчальної
дисципліни - формування системи теоретичних знань та прикладних вмінь і
навичок щодо методологічного апарату бізнес-планування в готельно-ресторанної
галузі, а також формування у
майбутніх фахівців системи спеціальних знань спрямованих на дослідження
методики планування діяльності організацій і складання бізнес-планів, розробки
комплексного підходу до бізнес-планування в готельно-ресторанної
галузі.
Завдання вивчення
дисципліни:
Методичні – обґрунтування доцільності й обов’язковості використання бізнес-планів як надійного фінансово-економічного інструменту розвитку й підвищення ефективності підприємств готельно-ресторанної галузі.
Пізнавальні – визначення сутності, цілей та завдань бізнес-планування як особливої форми діяльності підприємств готельно-ресторанної галузі.
Практичні – ознайомлення з найчастіше застосовуваними на практиці господарювання підприємств готельно-ресторанної галузі методами складання окремих розділів бізнес-плану.- Викладач: Корнієнко Ольга