Мета вивчення навчальної
дисципліни Аналіз та діагностика підприємств готельно-ресторанної галузі - формування комплексу знань, умінь і навичок з розробки та проведення
аналізу та діагностики підприємств готельно-ресторанних галузі.
Завдання вивчення
дисципліни:
Методичні – вивчення методики проведення аналізу та діагностики діяльності готельно-ресторанних підприємств
Пізнавальні – поглиблення теоретичних знань в області аналізу і діагностики діяльності підприємств готельно-ресторанної галузі шляхом використання засобів економічного і математичного аналізу і сучасних методів і технологій.
Практичні – сформувати базові навички практичної роботи зі збору необхідних матеріалів, їх комплексній оцінці, аналізу та систематизації в частині організації і проведенні аналізу і діагностики діяльності готельно-ресторанних підприємств.
- Викладач: Корнієнко Ольга