Предметом вивчення
навчальної дисципліни є вивчення тенденцій і
закономірностей комплексного освоєння інновацій, планування позитивних
результатів і управління ними.
Метою викладання навчальної дисципліни «Інноваційні
моделі туристського обслуговування іноземних туристів» є формування у
студентів знання з основ інноваційних моделей туристського обслуговування
іноземних туристів відповідно до потреб професійної діяльності фахівця з
готельно-ресторанної справи й вивчення та проведення віртуальних екскурсії,
екскурсій для іноземних туристів з використанням інформаційних технологій та
аналіз якості обслуговування іноземних туристів в готелях і ресторанах,
підприємствах сфери гостинності, підприємницьких структурах розміщення та
харчування.
Завдання курсу. Методичні – викласти теоретичні основи та
методологічні особливості застосування системного підходу у вивченні інноваційної
комплексної професійної діяльності в соціо-культурному середовищі. Пізнавальні – сформувати уявлення про
сучасний стан інноваційного розвитку готельно-ресторанної сфери. Викласти
основи теорії інноватики в готельно-ресторанному господарстві. Виокремити сучасні
інноваційні моделі у сфері туристичного обслуговування іноземних туристів. Надати
характеристику та ідентифікувати елементи механізму формування
стратегії обслуговування іноземних туристів.
Загальні компетентності. Здатність
до адаптації, дії в новій ситуації. Здатність
забезпечувати та оцінювати якість виконуваних робіт. Здатність працювати в міжнародному контексті.
- Teacher: Сергій Цвілий