контрольна робота (РКР) з дисциплін «Основи теплотехніки і гідравліки» та «Основи термодинаміки і гідравліки» за 2 прискорений навчальний семестр для студентів спеціальностей: 131 «Прикладна механіка» («Технології  машинобудування», «Обладнання та технології пластичного формування конструкцій машинобудування»), 133 – «Галузеве машинобудування» («Металорізальні верстати та системи», «Підйомно-транспортні, дорожні, меліоративні машини і обладнання»)

Мета РКР - виявлення рівня засвоєння студентами знань у відповідності до вимог робочої навчальної програми і наступним аналізом якості навчання та викладання.

РКР проводиться у письмовій формі за умови присутності 75% облікового складу академічної групи. Термін виконання роботи – 2 академічні години.

Структура білетів. Варіант тестової РКР складається із переліку питань, які виносяться на розгляд, та містить завдання рівнозначної складності з різних розділів програми дисципліни.

Оцінювання успішності студентів при проведенні ректорської контрольної роботи здійснюється за результатами тестування за 100-бальною шкалою. Вірна відповідь на кожне питання оцінюється в 10 балів.