Метою практики є поглиблення теоретичних знань, отриманих студентом
при вивченні навчальних дисциплін, конкретизація відомостей і набуття
практичних навичок на основі вивчення досвіду роботи підприємств готельноресторанної справи .
Переддипломна практика створює умови для отримання студентом
навиків роботи за фахом, формування досвіду ухвалення самостійних
управлінських рішень на конкретних ділянках роботи в реальних виробничих
умовах.
- Учитель: Анастасія Безхлібна
- Учитель: Андрій Віндюк
- Учитель: Світлана Гресь-Євреінова
- Учитель: Дар'я Гурова
- Учитель: Олена Жилко
- Учитель: Світлана Журавльова
- Учитель: Валентина Зайцева
- Учитель: Наталья Зацепіна
- Учитель: Ольга Корнієнко
- Учитель: Тетяна Кукліна
- Учитель: Дар'я Мамотенко
- Учитель: Сергій Цвілий
- Учитель: Тетяна Шелеметьєва