Метою практики є поглиблення теоретичних знань, отриманих студентом
при вивченні навчальних дисциплін, конкретизація відомостей і набуття
практичних навичок на основі вивчення досвіду роботи підприємств готельноресторанної справи .
Переддипломна практика створює умови для отримання студентом
навиків роботи за фахом, формування досвіду ухвалення самостійних
управлінських рішень на конкретних ділянках роботи в реальних виробничих
умовах.
- Викладач: Безхлібна Анастасія
- Викладач: Віндюк Андрій
- Викладач: Гресь-Євреінова Світлана
- Викладач: Гурова Дар'я
- Викладач: Жилко Олена
- Викладач: Журавльова Світлана
- Викладач: Зайцева Валентина
- Викладач: Зацепіна Наталья
- Викладач: Корнієнко Ольга
- Викладач: Кукліна Тетяна
- Викладач: Мамотенко Дар'я
- Викладач: Цвілий Сергій
- Викладач: Шелеметьєва Тетяна