Мета курсу є оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в готельному господарстві, заснованими на результатах наукових досліджень у галузі.
Завдання: методичні – застосування методів оцінювання економічної ефективності інноваційних перетворень; застосування теоретичних аспектів інноваційних технологій в практичній діяльності; здійснення критичного аналізу теорії інноваційного розвитку, надання характеристики інноваційних ознак та форм розвитку економіки.
Пізнавальні – ознайомлення з інноваційними технологіями у готельному сервісі; обґрунтування необхідності застосування методів прогнозування і планування нововведень на рівні готельних підприємств як інструментарію реалізації інформаційних технологій; ознайомлення із комп’ютерними засобами інформаційного забезпечення інновацій на основі функціональної моделі сучасного програмного забезпечення.
Практичні – визначення основних вимог до побудови системи організаційних, соціальних, інфраструктурних, технологічних та економічних інновацій готельних підприємств; використання продуктових та технологічних новацій у діяльності підприємств; розуміння взаємозв’язку технології надання послуги з технічними засобами, необхідними для її виконання.
- Teacher: Світлана Журавльова
- Teacher: Валентина Зайцева
- Teacher: Ольга Корнієнко
- Teacher: Тетяна Кукліна