Мета курсу є оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в готельному господарстві, заснованими на результатах наукових досліджень у галузі.

Завдання: методичні застосування методів оцінювання економічної ефективності інноваційних перетворень; застосування теоретичних аспектів інноваційних технологій в практичній діяльності; здійснення критичного аналізу теорії інноваційного розвитку, надання характеристики  інноваційних ознак та форм розвитку економіки.

Пізнавальні ознайомлення з інноваційними технологіями у готельному сервісі; обґрунтування необхідності застосування методів прогнозування і планування нововведень на рівні готельних підприємств як інструментарію реалізації інформаційних технологій; ознайомлення із комп’ютерними засобами інформаційного забезпечення інновацій  на основі функціональної моделі сучасного програмного забезпечення.

Практичні –  визначення основних вимог до побудови системи організаційних, соціальних, інфраструктурних, технологічних та економічних інновацій готельних підприємств; використання продуктових та технологічних новацій у діяльності підприємств; розуміння взаємозв’язку  технології надання послуги з технічними засобами, необхідними для її виконання.