Мета: одержання студентами знань і навичок використання методів управління технологічними системами при забезпеченні якості продукції на етапі виробництва.
У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен отримати
загальні компетентності:
Ø здатність застосовувати професійні знання й уміння у практичних ситуаціях;
Ø здатність вільно володіти державною мовою та спілкуватися іноземними мовами;
Ø навички використання інформаційних і комунікаційних технологій;
Ø здатність до пошуку, опрацювання та аналізу інформації з різних джерел;
Ø здатність вчитися і оволодівати сучасними знаннями,
Ø здатність оцінювати та забезпечувати якість виконуваних робіт,
фахові компетентності:
Ø здатність виконувати аналіз технологічної системи як об'єкта управління;
Ø здатність побудувати систему технічного контролю виробництва;
Ø здатність управління технологічною підготовкою виробництва.
Ø здатність виконати інформаційне забезпечення технологічної підготовки виробництва;
Ø здатність застосувати проектування автоматизованої системи технологічної підготовки виробництва як підсистеми АСУП.;
Ø здатність розробляти нормативну та методичну базу для забезпечування якості продукції на етапі виробництва;
очікувані програмні результати навчання
знання:
v організаційно-технічні принципи керування технологічними системами;
v методів управління технологічною системою;
v функції технологічної підготовки виробництва (ТПВ)
v принципів технічного контролю, побудову систем технічного контролю;
v основних видів комп’ютерних технологій, що знайшли використання при управління технологічними системами.
вміння:
v визначати стан технологічної системи оцінки і аналізу рівня якості продукції;
v визначати причини зниження якості продукції;
v здобути навики проведення діагностики стану технологічного обладнання;
v оволодіти навичками застосування комп'ютерних технологій для забезпечення якості продукції на етапі виробництва
- Викладач: Сніжной Геннадій
- Викладач: Томашевський Олександр