Мета - знайомство студентів з термінологією, структурою, технологією та практичними навичками у ливарному виробництві.

Завдання - знайомство студентів з ливарною термінологією, оснасткою, інструментом, технологією, ливарними сплавами, формувальними матеріалами, основними ливарними операціями. Здобути практичної послідовності виконання окремих технологічних операцій.

У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен отримати

загальні компетентності: вміння виявляти, ставити та вирішувати проблеми; здатність оцінювати та забезпечувати якість виконуваних робіт; здатність вчитися і оволодівати сучасними знаннями; здатність працювати в команді; здатність застосовувати знання у практичних ситуаціях; навички використання інформаційних і комунікаційних технологій; здатність спілкуватися державною мовою як усно, так і письмово; здатність до адаптації та дії в новій ситуації; здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу; здатність працювати автономно; здатність генерувати нові ідеї (креативність); здатність приймати обґрунтовані рішення; здатність спілкуватися іноземною мовою.

фахові компетентності: знання ливарної термінології, технологічного процесу виготовлення виливків в піщано-глинистих формах та спеціальними методами лиття; вміння вірно використовувати вивчені терміни, отримані знання і навички під час виконання і захисту лабораторних робіт; здатність працювати в команді; здатність працювати автономно.

 

очікувані програмні результати навчання: знання ливарної термінології, технологічного процесу виготовлення виливків в піщано-глинистих формах та спеціальними методами лиття; вміння вірно використовувати вивчені терміни.