Книжкова ілюстрація займає велику частку на ринку праці графічних дизайнерів. Вивчення дисциліни «Проєктування (Книжкова ілюстрація)» допоможе студентам стати повноцінними фахівцями у сфері книжкової ілюстрації та бути конкурентоспроможними на ринку праці.  Знання, здобуті в процесі вивчення дисципліни «Проєктування (Книжкова ілюстрація)» допоможуть студентам генерувати ідеї та створювати цікаві ілюстрації, які будуть залучати дітей та дорослих до читання, передавати образ книги та підвищувати роль книги в житті людей.

Мета вивчення навчальної дисципліни «Проєктування (Книжкова ілюстрація)» є  надання студентам необхідних знань та навичок щодо технік, стилів та методик створення книжкових ілюстрацій. Надати розуміння про типологію та структуру книжкових видань.

Завдання вивчення дисципліни«Проєктування (Книжкова ілюстрація)»  є  оволодіння навичками створення ілюстрацій для різних видів друкованих видань, гармонійне поєднання кольорів, ілюстрацій та шрифтів. Створення класичних та цифрових ілюстрацій.

Обсяг дисципліни Кількість годин 120, кредитів 4, розподіл годин (лекції 14, практичні 26, самостійна робота 80, вид контролю екзамен