Програма вивчення навчальної дисципліни «Технології авіаційних двигунів» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності 134 «Авіаційна та ракетно-космічна техніка», освітня програма (спеціалізація) «Технології виробництва адіаційних двигунів».

Мета: Надати можливість студентам оволодіти знаннями щодо технології виробництва авіаційних двигунів та проектування  технологічних процесів механічної обробки деталей в умовах серійного виробництва з урахуванням сучасних досягнень науки і техніки, а також досвіду передових підприємств.

Завдання: На основі базових дисциплін розкрити особливості технології виробництва авіаційних двигунів та навчити проектуванню технологічних процесів механічної обробки деталей АД.

У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен отримати

 загальні компетентності:

–  Здатність працювати у команді

–  Здатність генерувати нові ідеї (креативність).

–  Здатність приймати обґрунтовані рішення

–  Здатність вчитися і оволодівати сучасними знаннями

 фахові компетентності:

–Здатність призначати оптимальні матеріали для елементів конструкції авіаційної та ракетно-космічної техніки.

–Здатність розробляти і реалізовувати технологічні процеси виробництва елементів та об’єктів авіаційної та ракетно-космічної техніки.

–Навички використання інформаційних і комунікаційних технологій та спеціалізованого програмного забезпечення при навчанні та у професійній діяльності.