1.     Мета навчальної дисципліни

Мета: сформувати фундаментальні теоретичні знання і практичні навики в області базових принципів створення клієнтських  і серверних додатків з використанням інтерфейсу «сокетів».

Завдання:

- забезпечити ґрунтовне оволодіння студентами основними засобами і технологіями створення мережевих додатків з інтерфейсом "сокетів";

- розкрити значення мережевих технологій в загальній і професійній освіті людини, його вплив на науково-технічній і соціально-економічний розвиток суспільства;

- сформувати у студентів достатні знання, вміння та навички, необхідні  для ефективного використання мережевих технологій в професійній діяльності.

.....................

У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен отримати

загальні компетентності:

ЗК01. Здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу.

ЗК05. Здатність спілкуватися з представниками інших професійних груп різного рівня (з експертами інших галузей знань/видів економічної діяльності).

 .................

фахові компетентності:

СК01. Здатність аналізувати предметні області, формувати, класифікувати вимоги до програмного забезпечення.

...................

очікувані програмні результати навчання:

РН01   Знати і застосовувати сучасні професійні стандарти і інші нормативно-правові документи з інженерії програмного забезпечення

РН07 Аналізувати, оцінювати і застосовувати на системному рівні сучасні програмні та апаратні платформи для ефективного виконання конкретних виробничих задач з програмної інженерії.

РН09   Обґрунтовано вибирати парадигми і мови програмування для розроблення програмного забезпечення; застосовувати на практиці засоби розроблення програмного забезпечення.

РН17   Збирати, аналізувати, вибирати необхідні для вирішення наукових і прикладних задач інформаційно-довідкові та науково-технічні ресурси і джерела знань з урахуванням сучасних досягнень науки і техніки.

…….